Info_retir_ama-zonas_marc_2022_1
Info_retir_ama-zonas_marc_2022_2
Info_retir_ama-zonas_marc_2022_3
Info_retir_ama-zonas_marc_2022_4

11, 12 i 13 de març, Can Alemany, Santa Margarida de Montbui, Barcelona

Un cap de setmana envoltat de natura, en un espai extraordinari de l’Anoia. Can alemany és un espai idoni on trobarem la millor vibració posssible per acompanyar aquest retir d’hivern.

Tres dies fantàstics plens de natura, alta vibració i bons aliments perquè puguis experimentar i emportar-te les millors eines possibles per fer camí aquest 2022.

Què ens pot aportar el retir?

Caminar cap a la transformació amb el suport d’aquest nou any, amb tots els seus reptes i oportunitats al mateix temps, mantenint sempre les ganes vives d’experimentar canvis interns per poder continuar millorant les nostres vides!

EL CAMÍ DE LA NO-ACCIÓ

És un camí iniciàtic per a l’ésser humà descobridor i conqueridors de si mateix. És ser el vaixell que navega per aigües profundes, és ser el capità que sap dirigir la seva tripulació, és ser les veles que s’impulsen pel vent, de vegades a favor i de vegades, en contra. És ser la brúixola que assenyala el nord.

ÉS SER L’AMA-ZONAS QUE TRANSITA EL SEU CAMÍ DEL PODER REAL
EL FULL DE RUTA PER AQUEST 2022

Per ajudar-nos en tot el treball que iniciarem en el retir ens endinsarem en una alimentació neta, plena de nutrients vitals per donar-nos vida, eliminar els residuals presents acumulats en el nostre cos els mesos d’hivern i començar a obrir-nos a la primavera.  Serà una alimentació conscienciosament detallada per a cada persona, perquè no tots som iguals, som únics i irrepetibles.

En finalitzar els tres dies del retir es donarà un dossier explicatiu per poder continuar l’alimentació una setmana més a casa i poder així acabar el procés de neteja del cos. En tot moment, tant en el retir com després fora d’ell, hi haurà el suport necessari de la Sílvia i també del grup per poder portar a terme el planning d’alimentació proposat.

Tres dies per relaxar-te, connectar i preparar-te per l’entrada de la primavera envoltada d’un meravellós entorn natural.

ELIMINAR PER IL·LUMINAR

Què t’oferim en el retir i quin preu té?

Duració: 3 dies, 2 nits

Idioma: català, espanyol

Nivell: no es requereix

Públic: obert a tots els públics a partir de 18 anys

Pensió completa i allotjament en habitacions individuals o compartides

Preus allotjament i pensió completa:

Habitació suite: 350€

Habitació compartida 4 persones: 260€

Habitació compartida 2 persones: 290€

Si fas la reserva abans del 20 de febrer regal d’un massatge personalitzat en l’estada del retir!

lotus_petit

Facilitadores

foto-magda-retiros

Magda Ninot

Terapeuta holística des de fa més de 30 anys, actualment passa consulta de varies disciplines en el centre Magdala Ioga d’Igualada i dona classe de ioga per infants en escoles, en un centre de Salut Mental i per adults. Creadora del Magdala ioga, ioga en el temps present. Propietària del blog Magdala Ioga

Sílvia Montserrat

Farmacèutica, consultora macrobiòtica, terapeuta de teràpies orientals. Fundadora del blog silviamontserrat.com, amb consultes pròpies a Igualada i també a Valls.

sol_petit

Localització

Can Alemany a la carretera de Valls c-37 (km.60), 08710 Santa Margarida de Montbui, Barcelona.

Més informació de Can Alemany: canalemany.com/

Informació adicional

Un cop començat el programa no hi ha dret de devolució en cas d’abandonar el programa abans de la data prevista.

En cas de malaltia o altre factor de força major justificable es podrà cancel·lar el retir amb la devolució del 50% de la paga i senyal i la devolució integra del pagament del retir.

Requisits imprescindibles:

  • Documentació bàsica, medicació en caso de prendre-la.
  • Roba còmoda, alguna cosa més d’abric per a la nit i matinada, mitjons, un parell de mitjons llargs, calçat còmode i també calçat per caminar, gorra, estoig amb llapis de colors i per escriure. Necesser amb el bàsic que necessitis i taps per les orelles.
  • Repel·lent de mosquits el més natural possible.
  • Un quars o pedra semipreciosa.
  • En cas d’al·lèrgies, intoleràncies alimentàries o altres informa’ns a través del formulari d’inscripció.

Com faig la reserva d’aquest retir?

Pots fer la reserva amb una paga i senyal de 100 € a través de  PayPal o targeta de crèdit al formulari de la pàgina de Silvia Montserrat. També pots abonar la paga i senyal per Bizum, transferència o efectiu posant-te en contacte amb nosaltres (Magda: hidramar.salut@gmail.com o Sílvia: hola@silviamontserrat.com)

Dues setmanes abans de la data prevista de l’inici del retir ens posarem en contacte amb tu perquè abonis la diferència.

Si fas la reserva abans del 20 de febrer, regal d’un massatge personalitzat a l’estada del retir!